Львівщина: студенти школи «Паралельного вивчення німецького права» отримали сертифікати з нагоди закінчення навчання

Львівщина: студенти школи «Паралельного вивчення німецького права» отримали сертифікати з нагоди закінчення навчання

30.04.13 11:07 0 969
Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь в урочистій церемонії вручення сертифікатів випускникам 3-го етапу школи «Паралельного вивчення німецького права», що відбулась 29 квітня, у приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка.

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук привітав випускників школи із успішним завершенням навчання та побажав гарної професійної дороги.

«Ви отримали чудовий шанс навчатись додатково та збільшити об’єм своїх знань та навиків. Це хороша перспектива, у вас є всі умови для хорошого працевлаштування у міжнародних компаніях. Зробіть свої мрії – цілями і впевнено їх реалізовуйте», – сказав В.Шемчук.

Зазначимо, що школа «Паралельного вивчення німецького права» функціонує за підтримки та сприяння Німецького фонду міжнародного правового співробітництва з червня 2010 року.  Головною метою створення та впровадження такої школи є продовження традицій університетського міжнародного співробітництва.

Довідка:

У Львівському національному університеті імені Івана Франка діє Центр німецького права із «Паралельним вивченням німецького права» з огляду на зростаюче значення транскордонного юридичного співробітництва, пов’язаного із процесами глобалізації, в тому числі і економічних зв’язків із Німеччиною, Європою та світом в цілому, зі зростанням значення зорієнтованого на інтернаціонально-правові аспекти теоретичного навчання та потребами у підтримці вивчення іноземних мов для забезпечення наукового порівняльно-правового обміну. Навчальний процес пропонує лекції із різних галузей права.

«Паралельне вивчення німецького права» викладається німецькою мовою, у зв’язку з чим Університет надає додаткові можливості вивчення професійної німецької мови майбутнім учасникам та слухачам курсу

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулося ...
Наступна новина: Вибух у центрі Праги, ...

КОМЕНТАРІ