Підприємства, які інвестували кошти у Львівську область, знаходитимуть захист як влади так і правоохоронних та контролюючих органів, – В.Шемчук

Підприємства, які інвестували кошти у Львівську область, знаходитимуть захист як влади так і правоохоронних та контролюючих органів, – В.Шемчук

30.04.13 16:33 0 909
Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 29 квітня  зустрівся  з Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарської Конфедерації в Україні та Республіці Молдова Крістіаном Шьоненбергом.

Метою даної зустрічі стало обговорення проблемних питань, пов’язаних з діяльністю  у Львівській області компаній зі швейцарським капіталом «Галфрост» та «Агро Фрутіка Бишків».

Під час зустрічі Крістіан  Шьоненберг розповів, що швейцарський бізнес активно представлений у Львівській області такими компаніями як «Nestle», бізнес-центр «Nestle»,  «Кроно-Україна», а також «Агро-Фрутіка Бишків», «Галфрост» та інші.  Зокрема, пан Посол відзначив, що розташування саме бізнес-центру «Nestle» у Львові є показовим прикладом того, що в нашому регіоні  працюють висококваліфіковані спеціалісти.

Крістіан Шьоненберг також висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю швейцарського бізнесу із нашим регіоном, а  складності, які виникли  у взаєминах діяльності двох інвестиційних компаній  «Агро-Фрутіка Бишків» та «Галфрост»  з контролюючими органами швидко вирішаться у правовому полі.

Своєю чергою,  Віктор Шемчук запевнив Крістіана  Шьоненберга, що проблемні питання вищеназваних підприємств станом на   вже вирішені і наголосив, що влада області в майбутньому буде уважно ставитися до діяльності цих двох підприємств, оскільки вони є бюджетоутворюючими  для нашого регіону.

«Ми зацікавлені в тому, щоб ці підприємства розвивалися та обсяг випущеної продукції був більшим. Я був на одному з них і залишився задоволеним від побаченого. Тому хочу запевнити, що такі підприємства отримуватимуть максимальну підтримку з боку облдержадміністрації», – наголосив В. Шемчук.

Під час зустрічі сторони обговорили також питання  залучень нових інвестицій, а також можливість впровадження нових пілотних проектів на базі вже діючих інвестиційних проектів таких як «Галфрост» і «Агрофрутіка Бишків».

«Підприємства, які інвестували кошти у Львівську область, будуть знаходити захист як в стінах обласної державної адміністрації,  так і з боку правоохоронних та контролюючих органів. Ми налаштовані на взаємодію, і  будемо робити все для того, аби залучити в область якомога більше іноземних інвестицій», – наголосив  В. Шемчук.

Надзвичайний і Повноважний  Посол висловив велику подяку голові облдержадміністрації за розуміння та підтримку з його боку: «В мене склалося враження, що в цій області розуміють потреби бізнесу, потреби інвесторів, адже влада і бізнес повинні бути  взаємопов’язаними» – зазначив він.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Кількість поранених ...

КОМЕНТАРІ