Чернігів: Молодіжна школа бізнесу завершила свою роботу на Андріївських озерах

Чернігів: Молодіжна школа бізнесу завершила свою роботу на Андріївських озерах

30.04.13 12:37 0 774
У рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2013-2014 роки з 22 по 26 квітня управління споживчого ринку та підприємництва міської ради спільно з Державною організацією «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» проводило «Молодіжну школу бізнесу».

Учасниками Школи стали студенти Чернігівського державного технологічного університету. Вони отримали базові знання, як пройти шлях від ідеї до власного бізнесу, провели цікаву зустріч з представником відділу з питань сім`ї та молоді Чернігівської міської ради, а також відвідали Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова.

У п’ятницю, 26 квітня, здійснено виїзд усієї групи до садиби «Андріївські озера» (с. Андріївка, Чернігівській район), де учасники школи на практиці ознайомились як слід організувати зелений (еко) туризм. Приймав групу особисто власник садиби Сергій Олексіович Карпачов, гостинно пригощала його дружина Тетяна.

Управління споживчого ринку та підприємництва Чернігіської міської ради висловлює вдячність своєму партерові ДО Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області й особисто заступнику генерального директора Дудчиній Анні В`ячеславівні, а також головному спеціалісту відділу з питань сім`ї та молоді Чернігівської міської ради Семенцю Валерію Григоровичу та заступнику начальника управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради Городнику Сергію Миколайовичу за співучасть у роботі Школи та цікавий матеріал для її учасників.

Відомо, що двоє випускників цього навчального курсу попереднього періоду вже відкрили власну справу. Один з них саме у галузі туризму. Матеріал про них буде обов’язково підготовлено та розміщено на сайті управління споживчого ринку та підприємництва.

За інформацією управління споживчого ринку та підприємництва міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Воронін може продовжити ...
Наступна новина: За 9 днів на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ