Державну податкову службу у Рівненській області реорганізовано в Головне управління Міндоходів у Рівненській області

Державну податкову службу у Рівненській області реорганізовано в Головне управління Міндоходів у Рівненській області

30.04.13 12:56 0 809
Завершено створення територіальних органів Міністерства доходів і зборів, які координуватимуть роботу митних пунктів і податкових інспекцій.

зареєстроване Головне управління Міндоходів у Рівненській області. В. о. начальника призначено Скорікова Ігоря Володимировича.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 р. №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України.

Міністерство доходів і зборів визначено головним органом у системі органів центральної влади з питань формування єдиної державної податкової та митної політики в частині адміністрування податків і зборів, митних платежів, єдиного соціального внеску.

Наявність єдиного центру управління зробить швидким і ефективним процес прийняття рішень, реагування на стрімкі зміни економічної кон'юнктури, актуальні тенденції, очікування і проблеми інвесторів.

Проведення реорганізації не погіршить умов обслуговування платників, які, як і раніше, зможуть отримувати якісне податкове супроводження, а також ряд митних послуг в сервісних центрах.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівником Головного ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ