Тернопільщина: голова ОДА зустрівся із учасниками Кубку області з інтелектуальних ігор «УНІКУМ – 2013»

Тернопільщина: голова ОДА зустрівся із учасниками Кубку області з інтелектуальних ігор «УНІКУМ – 2013»

30.04.13 13:05 0 912
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян зустрівся із учасниками та переможцями фінального етапу 12-ого Кубка Тернопільської області з інтелектуальних ігор «УНІКУМ – 2013».

Кубок був започаткований у 2001 році управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації та обласним осередком Всеукраїнського дитячого творчого об‘єднання «КРОКС» (культурні, розумні, організовані, кмітливі, спритні).

Виборювали Кубок в індивідуальній та командній першості 75 учасників, які представляють 12 районів нашої області та місто Тернопіль.

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, звертаючись до присутніх, привітав їх з завершенням цього інтелектуального форуму, а також побажав нових життєвих перемог.

Керівник області зазначив, що особлива увага в державі приділяється розвиткові творчих здібностей дітей.

«Ряд заходів у цьому напрямку передбачений у нових соціальних ініціативах Президента України. Тому нашим завданням є створити кожній дитині – можливості для розвитку її творчих здібностей», - каже голова ОДА.

Він також вручив нагороди переможцям конкурсу, а ними стали: в індивідуальній першості: І місце - Рій Остап (м.Бучач), ІІ місце - Онищук Назар (Залісцівська НВК Шумського району), ІІІ місце - Кривий Богдан (Тернопільська ЗОШ № 10).

У командній першості перемогу здобули: Тернопільська ЗОШ № 10, Теребовлянська ЗОШ № 2, Залісцівська НВК Шумського району.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: Сергій Данилюк: ДСНС ...

КОМЕНТАРІ