Тернопільщина додатково перерахувала до бюджету 58 тис. грн. екологічного податку

Тернопільщина додатково перерахувала до бюджету 58 тис. грн. екологічного податку

30.04.13 10:49 0 957
У першому кварталі цього року платники податків Тернопільщини сплатили до бюджету майже 1,4 млн. грн. екологічного податку, що на 5% більше від розрахункової бази. Додатково отримано 58 тис. грн.

Також нагадаємо, що з 01.01.2013р. усунуто подвійне оподаткування екологічним податком за розміщення суб’єктами господарювання відходів на спеціально відведених місцях чи об’єктах, що знаходяться на власних територіях. Зокрема, при тимчасовому зберіганні відходів суб’єкти господарювання не сплачують екологічний податок у разі наявності у них договору із комунальними або спеціалізованими підприємствами на видалення, утилізацію чи передачу на утилізацію та захоронення таких відходів у встановлені договором терміни. Також, врегульовано питання щодо несплати екологічного податку за обсяги та види (класи) відходів як вторинної сировини, що розміщуються на власних територіях суб’єктів господарювання (незалежно від наявності ліцензії на збирання і заготівлю окремих видів відходів як вторинної сировини).



Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ