Українська діаспора збирає кошти для хлопчика з Рівного

Українська діаспора збирає кошти для хлопчика з Рівного

30.04.13 18:00 0 1418
У 5-рчіного Аскольда Павловича з м.Рівне виявили злоякісне захворювання - Лімфому Беркіта. Хлопчик потрапив у лікарню більше місяця тому - він дуже схуд і перестав ходити. Дитині видалили частину кишечника, де й знайшли пухлину, яка, нажаль, виявилася злоякісною, а згодом дитині поставили страшний діагноз - Лімфома Беркіта. Аскольд пройшов курс хіміотерапії, проте, після нього виявилися ускладнення - стоматит і токсичний гепатит. Але надія на одуження хлопчика ще залишається - його готова прийняти на лікування ізраїльська клініка, проте для цього потрібно 153 тис. євро (близько 200 тис. доларів), що, в українських реаліях, є фантастичною сумою для батьків хлопчика.

Волонтери благодійного фонду "Надія" вирішили не стояти осторонь біди української сім'ї. Хоча необхідна сума є великою, проте, зібрати хоча б її частину можливо.

- Разом ми можемо зробити диво для цього хлопчика і його батьків. - вважає керівник БФ "Надія", - Якщо батьки зможуть відправити хлопчика на лікування і, з Божою поміччю, воно виявиться успішним, дитина нарешті побачить свого братика, який народився, коли Аскольд був вже в лікарні.

Довідка: Благодійний фоннд "Надія" був створений українською діаспорою для надання індивідуальної допомоги українським дітям-сиротам та дітям, які потребують лікування. Фонд не перераховує кошти організаціям і здійснює допомогу тільки після ретельної перевірки на можливість шахрайства.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: державна ...

КОМЕНТАРІ