Здоровий приклад здорового способу життя подають хмельницькі гандболістки

Здоровий приклад здорового способу життя подають хмельницькі гандболістки

01.05.13 14:18 0 1195
Пересвідчитись у тому, що у здоровому тілі – здоровий дух мали змогу учасники урочистого нагородження команди гандбольного клубу “Хмельничанка”, яке провів перший заступник голови адміністрації Вадим Гаврішко.

“Ви реально втілюєте в життя думку про те, що здоровий спосіб життя, якого дотримуєтесь, допомагає здобувати перемогу. В контексті соціальних ініціатив Президента України, що спрямовані насамперед на здоров’я молоді та нації, ви уособлюєте приклад для однолітків. Влада докладає усіх зусиль, щоб наша молодь мала де тренуватися. Цьогоріч на Хмельниччині приведемо до ладу усі спортивні майданчики та зони відпочинку дітей.” – зазначив посадовець.

Нагороди за II місце у Чемпіонаті України з гандболу вищої ліги серед жіночих команд сезону 2012-2013 років у складі команди ГК “Хмельничанка” отримали: Катерина Заспа, Інна Голярдик, Алла Чорноока, Юлія Лясота, Ізабелла Товмасян, Вероніка Алєксєєнко, Вікторія Далібожик, Марія Долгопятова, Ірина Буц, Аліна Кириченко, Олена Стандарчук.

Слова подяки за витримку та професійність команди гандбольного клубу “Хмельничанка” прозвучали і на адресу тренера - Ігоря Поварчука, який теж отримав нагороду.

Принагідно, Вадим Дмитрович привітав присутніх із травневими святами та найвеличнішим днем весни – Днем Перемоги, зазначивши, що саме молодим гоже радіти успіхам і перемогам своєї країни.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті у міському ...
Наступна новина: За тиждень в Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ