На Івано-Франківщині призов на строкову військову службу на завершальному етапі

На Івано-Франківщині призов на строкову військову службу на завершальному етапі

02.05.13 13:53 0 909
На засіданні обласної призовної комісії 30 квітня, яку очолює заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олександр Криницький, було заслухано інформацію військового комісара обласного військового комісаріату полковника Ігора Павлюка про хід призову юнаків області на строкову військову службу весною 2013 року. На цей час на строкову військову службу призвано 270 юнаків області. Призов та відправка команд проходить згідно встановлених завдань та графіка.

Члени обласної призовної комісії заслухали звіт військових комісарів Долинського ОМВК та Івано-Франківського МВК про хід призову у зазначених районах та м. Болехові а також інформацію посадових осіб призовних комісій Долинського району та міст Івано-Франківська і Болехова.

На обласній призовній заслухана інформація відповідального представника з відбору призовників області до Внутрішніх військ МВС України. Його робота отримала схвальну оцінку членів комісії.

Кращою визнано роботу посадових осіб призовної комісії Долинського району. Їх колегам з обласного центру вказано на суттєві недоліки в організації призову та загрозу невиконання встановлених планових завдань.

Звіт військового комісара Івано-Франківського МВК та інформацію посадових осіб призовної комісії міста Івано-Франківська про хід призову буде заслухано повторно на засіданні 21 травня 2013 року.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлення про ...
Наступна новина: Обама висловив Росії ...

КОМЕНТАРІ