На Івано-Франківщині травневі свята – час посиленої роботи міліції

На Івано-Франківщині травневі свята – час посиленої роботи міліції

02.05.13 17:06 0 901
Міліція Прикарпаття подбає про безпеку громадян під час святкування релігійних та державних свят. Правоохоронці Івано-Франківська працюватимуть у посиленому режимі також і під час відзначення Дня міста.

У період свят міліція Прикарпаття традиційно докладатиме усіх зусиль, щоб мешканці краю провели ці дні спокійно і без надзвичайних ситуацій. Задля забезпечення належного громадського порядку в області, правоохоронці нестимуть службу у посиленому режимі. Передбачено, зокрема, що на вулицях міст та населених пунктів значно збільшиться кількість патрульних нарядів. Органи правопорядку подбають про те, щоб бути якнайближче до місць великого скупчення людей і проведення святкових заходів.

Мешканцям міст, які на святкові дні планують поїхати в село до родичів, радимо подбати про збереження свого майна від злочинних зазіхань. Зокрема, у помешканнях ретельно зачинити вікна і балкони, попросити найближчих сусідів доглянути за квартирою на час вашої відсутності або ж скористатися послугами охоронних структур. Тим же, хто залишається у цей період вдома, варто пильніше ставитися до появи у дворах та під’їздах будинків підозрілих незнайомих людей та інформувати про такі випадки міліціонерів.

В свою чергу, правоохоронці сподіваються на те, що у святковому настрої люди поводитимуться толерантно, не порушуватимуть громадський порядок та будуть взаємоввічливими.

Бажаємо прикарпатцям гарних і безпечних свят!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: збірна ...

КОМЕНТАРІ