На Івано-Франківщині останній день подання податкової звітності за І квартал ц.р. - 13 травня

На Івано-Франківщині останній день подання податкової звітності за І квартал ц.р. - 13 травня

02.05.13 18:25 0 958
Граничний термін подання податкової звітності за І квартал 2013 року припадає на 10 травня, який є вихідним у відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів України 19.12.2012 №1043-р. У зв’язку з цим, останнім днем приймання податкової звітності визначено 13 травня ц.р.

Зокрема, це податкові декларації з: податку на прибуток підприємств за І кв. ц.р. (які мають право подати платники, що не отримали прибутку або отримали збитки), податку на додану вартість за І кв. ц.р. для платників, які обрали звітний період - квартал, з єдиного податку – юридичної особи та фізичної особи-підприємця 3-ї та 5-ї груп, екологічного податку за І кв., збору за спеціальне використання води за І кв. ц.р., туристичного збору за І кв. ц.р., податкові розрахунки: із сум доходу, нарахованого на користь платників податків і сум утриманого з них податку за І кв. ц.р. за формою 1ДФ, плати за користування надрами та інші.

Також, зобов’язані надати податкову звітність юридичні та фізичні особи, які перебувають у стадії припинення, але ще не зняті з обліку в податковій інспекції.

Податкову звітність можна подати засобами електронного зв’язку, з дотриманням умов реєстрації електронного підпису.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині через ...
Наступна новина: Львівщина: діти-сироти ...

КОМЕНТАРІ