Івано-Франківщина: за минулу добу на території області виникло 5 пожеж

Івано-Франківщина: за минулу добу на території області виникло 5 пожеж

02.05.13 20:09 0 939
30 квітня о 09.16 год. в смт. Брошнів-Осада Рожнятівського району по вул. Незалежності, 4 виникла пожежа автомобіля Опель-Кадет. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено салон та багажне відділення автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

30 квітня о 15.31 год. с. Іллінці Снятинського району на відкритій тероторії горіла суха трава. Внаслідок пожежі вогнем було знищено суху траву на площі 140 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

30 квітня о 15.40 год. в м. Косів по вул. Павлика, 5 виникла пожежа сухої трави та чагарнику поблизу новобудови. Внаслідок пожежі вогнем було знищено суху траву та чагарник на ділянці площею 50 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

30 квітня о 20.15 год. в с. Якубівка Городенківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Внаслідок пожежі вогнем було знищено суху траву на площі 200 м.кв.. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Загалом з початку року на території області зареєстровано 516 пожеж, у вогні загинуло 24 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії відбулися перші ...
Наступна новина: Чернігівщина: Обговорено ...

КОМЕНТАРІ