На Львівщині відбулась Міжнародна конференція «Збалансований розвиток туристичних регіонів: національний і світовий досвід»

На Львівщині відбулась Міжнародна конференція «Збалансований розвиток туристичних регіонів: національний і світовий досвід»

02.05.13 19:58 0 1014
Минулого тижня на Львівщині відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Збалансований розвиток туристичних регіонів: національний і світовий досвід» за підтримки департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації.

Учасниками конференції стали науковці та практики туристично-рекреаційної галузі із регіонів України, Республіки Польща, Словацької Республіки, Литовської Республіки та Російської Федерації.

На офіційному відкритті конференції із вітальним словом виступив в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Лев Захарчишин та наголосив на важливості об’єднання зусиль органів влади, науковців та бізнесового кола осіб задля створення конкурентоздатного туристичного продукту Львівщини, впроваджені інновацій в туристично-рекреаційну галузь із використанням світового досвіду.

Зазначимо, в рамках програми відбулась низка секційних засідань щодо розвитку туристичних регіонів, інноваційних технологій в індустрії туризму та світових тенденцій сталого розвитку туристично-рекреаційної галузі.

Довідка:

Міжнародна науково-практична конференція «Збалансований розвиток туристичних регіонів: національний і світовий досвід» проведена в рамках виконання заходів Програми розвитку туризму та рекреації у Львівській області на 2011 – 2013 роки.

Організатори конференції: Департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації та Львівський інститут економіки і туризму.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Тернопільщина: в ...

КОМЕНТАРІ