На Львівщині соціальні працівники допомогли у прибиранні осель 20,4 тисячам одиноких непрацездатних громадян

На Львівщині соціальні працівники допомогли у прибиранні осель 20,4 тисячам одиноких непрацездатних громадян

02.05.13 17:20 0 867
До Великодніх свят всі територіальні центри соціального обслуговування області здійснили святкове прибирання осель 20,4 тисячам одиноких непрацездатних громадян та інвалідів, зокрема, помили вікна та побілили приміщення, розбили квітники, посадили дерева та кущі, впорядковали подвір’я та прибудинкові території.

До цієї роботи було задіяно 2044 соціальних працівників та 1668 волонтерів. Це як активні пенсіонери, люди працездатного віку так і учні шкіл, коледжів та вищих навчальних закладів.

Зазначимо, для реінтеграції одинокопроживаючих громадян в громадянське суспільство й донесення свята Великодня в кожну оселю, 21688 осіб, які є на обслуговуванні в територіальних центрів соціального обслуговування отримають святкові дарунки (паски й продуктові набори) на суму 1млн. 512  тис. грн.

Спільно з громадськими організаціями („Карітас”, церковні організації, „Оселя” та інші) для  понад 1300 потребуючих малозабезпечених громадян та бездомних  буде організовано спільні святкові обіди.

За повідомленням Департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА в 13 будинках-інтернатах та в 9 стаціонарних відділеннях територіальних центрів соціального обслуговування проведено таїнство святої сповіді для мешканців та будуть відправлені Святкові Літургії священнослужителями різних конфесій і організовано святкові обіди для понад 2000 осіб. Кожен мешканець установ отримає святкову паску та продуктові набори ( загальна сума 177 тис.грн.)

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині 29 квітня ...

КОМЕНТАРІ