На травневі свята правоохоронці Львівщини працюватимуть у посиленому режимі

На травневі свята правоохоронці Львівщини працюватимуть у посиленому режимі

02.05.13 12:50 0 1264
На території України на травневі свята відбудеться низка масових заходів. Так, 1-2 травня – святкування Дня міжнародної солідарності трудящих, 5 травня – Пасха (Великдень), 9 травня – 68-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Під час усіх святкувань міліціонери у посиленому варіанті несення служби забезпечуватимуть охорону громадського порядку.

Керівники органів і підрозділів ГУМВС України у Львівській області з урахуванням оперативної обстановки скерують усі зусилля працівників на забезпечення охорони громадського порядку й безпеки громадян, здійснення правоохоронних заходів щодо попередження можливих порушень громадського порядку та недопущення провокацій під час проведення вищевказаних заходів.

Окрім цього, правоохоронці проведуть комплекс оперативно-профілактичних заходів у місцях зосередження криміногенних та соціально небезпечних осіб, зосередивши особливу увагу на перевірці раніше засуджених, психічно хворих і наркоманів.

У період від 30 квітня до 10 травня буде розгорнуто цілодобову діяльність оперативного штабу, до складу якого залучені досвідчені працівники Управління громадської безпеки, Штабу, Управління державної автомобільної інспекції, Управління карного розшуку, Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, Управління кадрового забезпечення, Відділу кримінальної міліції у справах дітей, Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та Управління державної служби охорони при ГУМВС.

Варто зауважити, що цими днями збільшиться кількість патрулів у місцях масового перебування людей, біля культових споруд, меморіальних комплексів національних Героїв та воїнів Великої Вітчизняної війни, навколо будинків органів державної влади та органів місцевого самоврядування, об’єктів життєзабезпечення населення. Під час святкування Пасхи (Великодня) та відзначення поминальних днів до охорони громадського порядку також залучать членів громадських формувань та громадських помічників, дільничних працівників міліції.

Також просимо водіїв бути уважними на дорогах, не перевищувати швидкість, не сідати за кермо у стані сп’яніння. Адже від такої поведінки залежить безпека не лише Ваша, але й тих, хто Вас оточує.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ