На Львівщині міський голова Сколе перешкоджав виконанню депутатських повноважень голові фракції ВО "Свобода" у міськраді

На Львівщині міський голова Сколе перешкоджав виконанню депутатських повноважень голові фракції ВО "Свобода" у міськраді

02.05.13 14:44 0 1217
Міський голова Сколе Володимир Москаль перешкоджав виконанню депутатських повноважень голові фракції ВО "Свобода" у Сколівській міській раді Львівської області Романові Пелиху. З цього приводу свободівці звернулися з заявами в міліцію і прокуратуру.

Сколівські свободівці неодноразово критикували діяльність чинного міського голови Володимира Москаля, висвітлювали факти зловживань із його боку. Зокрема, депутати-свободівці намагаються зрушити з місця проблему стихійного сміттєзвалища, яке з'явилося з волі "мера".

Оскільки звалище забруднює довкілля, отруює повітря і воду, депутати звернулися за допомогою до Львівської обласної ради та в Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Свої звернення свободівці вирішили підсилити фотоматеріялами. Роман Пелих виїхав на місце стихійного сміттєзвалища, щоби зробити світлтини. Його помітив Володимир Москаль, який поставився до свободівця дуже агресивно та завадив йому знімати.

Свободівці закликають правоохоронні органи якомога швидше розслідувати цю справу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міська рада присвоїла ...
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ