На Львівщині щодо сплати до бюджету частини чистого прибутку державними унітарними та комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями

На Львівщині щодо сплати до бюджету частини чистого прибутку державними унітарними та комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями

02.05.13 15:31 0 876
Відповідно до пункту 1 статті 111 Закону України від 21 вересня 2006 року №185-V «Про управління об’єктами державної власності» із змінами та доповненнями державні унітарні підприємства та їх об’єднання зобов’язані спрямувати частину чистого прибутку (доходу) до Державного бюджету України у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Порядок відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями визначений постановою Кабінету Міністрів України від 23.02.2011 р. №138 із змінами та доповненнями (далі - Порядок №138).

Відповідно до пункту 2 Порядку №138 частина чистого прибутку (доходу) сплачується державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до державного бюджету та комунальними унітарними підприємствами до місцевого бюджету (за наявності порядку відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, затверджених відповідними місцевими радами та у разі відсутності порядку відрахування частини чистого прибутку (доходу) враховуючи пункт 1 статті 7 Бюджетного кодексу України згідно із Порядком №138) наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності за перший квартал, перше півріччя, три квартали та рік.

Відповідно до пункту 3 Порядку №138 наказом ДПА України від 16.05.2011 р. №285 затверджена форма Розрахунку частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міндоходів запрошує ...
Наступна новина: в Головному управління ДСНС ...

КОМЕНТАРІ