З ініціативи свободівця Ігоря Сільвестра у Львові розпочали відновлювати ліфтове господарство

З ініціативи свободівця Ігоря Сільвестра у Львові розпочали відновлювати ліфтове господарство

02.05.13 20:14 0 977
У будинку №14 по вулиці Величковського, що в мікрорайоні Рясне-2, встановили новий ліфт. Про це 1 травня 2013 року повідомив голова постійної депутатської комісії житлової політики Львівської міської ради свободівець Ігор Сільвестер.

За словами депутата, у мікрорайоні Львова Рясне-2, як і загалом в Україні, ліфтове господарство перебуває в занедбаному стані, але, докладаючи зусиль та відстоюючи право городян на належні умови проживання, цю проблему можна і потрібно розв'язувати.

"Старі ліфти відпрацювали свій ресурс, а коштів на закупівлю нових давно не спрямовували. Взагалі, у Львові є сім ліфтів, які не працюють уже впродовж десяти років! Аби вирішити цю проблему, я як голова комісії житлової політики ЛМР ініціював закладення у бюджеті міста на 2013 рік необхідних фінансів. Так, за ці кошти у мікрорайоні Рясне-2 в будинку №14, що на вулиці Величковського, вже встановили абсолютно новий ліфт, а в сусідньому під'їзді уже почали монтувати нове обладнання та ліфтової кабіни. Сподіваюся, що завдяки нашим спільним зусиллям до кінця цього року всі проблемні ліфти Львова функціонуватимуть", – зазначив Ігор Сільвестер.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині за ...

КОМЕНТАРІ