Борис Клімчук: Волинь не поспішає з реформами, а поступово модернізує існуючу систему медицини

Борис Клімчук: Волинь не поспішає з реформами, а поступово модернізує існуючу систему медицини

02.05.13 13:46 0 872
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук проінспектував хід будівельних робіт в обласному онкологічному диспансері. Там здійснюється реконструкція відділення радіонуклідної діагностики з добудовою приміщень для комп’ютерного томографа та лінійного прискорювача. Також відбувається переобладнання електромережі для безперебійної роботи цього обладнання.

Як розповів головний лікар закладу Орест Андрусенко, на ці цілі з обласного бюджету виділено понад 4 млн грн. Спеціалізовану кімнату для комп’ютерного томографа майже завершено. Бункер для прискорювача інтенсивно будується. Адже усе обладнання вже замовлено в Німеччині і скоро надійде на Волинь.

Як неодноразово повідомлялося, придбання новітньої новітньої апаратури фінансує благодійний Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України». Кошторис сягає 14 млн грн.

«Роботою будівельників я задоволений. Все йде згідно плану. Будівництво чи реконструкція триває на декількох медичних об’єктах області: в онкологічному та протитуберкульозному диспансерах, інфекційній лікарні, центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Єдине наше прагнення - доступні та якісні медичні послуги для волинян. Ми не поспішаємо з реформами, а поступово модернізуємо та оптимізуємо існуючу систему медицини», - підсумував Борис Клімчук.

Пізніше голова облдержадміністрації оглянув приміщення, яке нині реконструюється для потреб обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Борис Клімчук подякував будівельникам та лікарям за їх роботу.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На Тернопільщині твори ...

КОМЕНТАРІ