В Луцьку ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській атомній станції разом з дітьми садили дерева

В Луцьку ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській атомній станції разом з дітьми садили дерева

02.05.13 14:23 0 852
У дошкільних навчальних закладах №10 та № 19 відбулася акція «Майбутнє без техногенних та екологічних катастроф», приурочена 27-й річниці Чорнобильської катастрофи. У ній взяв участь секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Розпочався захід літературно-музичною композицією природоохоронної тематики, яку підготували вихованці ДНЗ №10. Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока вручив колективам ДНЗ №10 і ДНЗ №19 Почесні зелені грамоти за активну участь у міських природоохоронних акціях. «Світ і досі бореться з наслідками аварії на Чорнобильській станції, техногенними катастрофами, які були в Японії. Тому цей захід має велике виховне значення, підвищує виконавську дисципліну, вчить бережливому ставленню до навколишньої природи», – сказав Борис Сорока.

Григорій Пустовіт вручив Подяки міського голови Миколи Романюка за участь у природоохоронних акціях та з нагоди 27-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній станції ліквідаторам наслідків на ЧАС Лідії Войтюк та Степану Горбачу. «Діти наше майбутнє. Саме вони будуть жити і працювати у нашому місті, а хтось із них стане й депутатами. Тому важливо навчити їх робити добрі справи», – сказав Григорій Пустовіт, а ще порадив дітям задумати бажання, коли садитимуть дерева, і воно обов’язково збудеться.

Вихованці дитячих садків разом з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській атомній станції та депутатами фракції «Батьківщина» міської ради посадили фруктові дерева – груші, яблуні, сливи, вишні, абрикоси, які були придбані за кошти депутатів. Сади біля дошкільних закладів будуть доглядати діти.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині майже 100 ...
Наступна новина: Тернопільські ДАІшники ...

КОМЕНТАРІ