У Луцьку – «Щедрий Великдень» для кризових сімей

У Луцьку – «Щедрий Великдень» для кризових сімей

02.05.13 13:28 0 883
Щорічна благодійна акція «Щедрий Великдень», спрямована на надання допомоги кризовим сім’ям, розпочалася в обласному центрі Волині. Її організатор – Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За словами директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліни Галан, на обліку Центру перебуває 330 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, в яких виховується 629 дітей; 198 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

– Чимало сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, переживають матеріальну скруту, а, відповідно, й не мають змоги приготувати святкові страви для дітей, – говорить Ліна Галан. – Завдяки співпраці з благодійними та комерційними організаціями цього року 55 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вже отримали пасхальні продуктові набори. До Великодня ще 50-тьом дітям з таких сімей будуть вручені паски та солодощі.

Довідково. Акцію «Щедрий Великдень» підтримали: Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна», ПАТ «Луцьк-фудз» (ТМ «Руна»), ПАТ «Теремно Хліб», ТзОВ «Продовольча кампанія «Заграва-Луцьк» (ТМ «Макарелла»), ТзОВ «Віва» (ТМ «ШокоБум»).

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині нові ...

КОМЕНТАРІ