Управління Пенсійного фонду України в м. Луцьку повідомляє про підвищення пенсій у травні

Управління Пенсійного фонду України в м. Луцьку повідомляє про підвищення пенсій у травні

02.05.13 18:30 0 1213
На виконання п. 2 ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» прийнята постанова КМУ від 15 квітня №264 «Про підвищення розмірів пенсій у зв’язку зі зростанням середньомісячної заробітної плати штатного працівника». Цією постановою встановлено, що для підвищення розміру пенсій з 1 березня 2013 року застосовується коефіцієнт 1,0298, та підвищенню підлягають пенсії, обчислені згідно із Законами України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», «Про наукову і науково-технічну діяльність», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»і «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» за зверненнями за призначенням пенсії, які надійшли до 31 грудня року, в якому проводиться підвищення пенсій.

Розмір пенсії підвищується на зазначений коефіцієнт, крім випадків, коли підвищення пенсійних виплат за минулий рік перевищило цей коефіцієнт. Якщо коефіцієнт підвищення пенсійних виплат у минулому році був менший, ніж вищезазначений, то збільшення пенсій здійснюється з урахуванням попереднього підвищення.

Перерахунок пенсії буде проведено на травень 2013 року з доплатою з 1 березня.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися на «гарячу» телефонну лінію, яка працює в управлінні ПФУ в м. Луцьку за номером: (0332) 72-55-53, графік роботи: понеділок-четвер – з 8:00 до 17:15, п’ятниця – з 8:00 до 16:00.

Управління Пенсійного фонду України в м. Луцьку

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: діти-сироти ...
Наступна новина: На Тернопільщині під час ...

КОМЕНТАРІ