Головне управління Міндоходів у Волинській області отримало державну реєстрацію

Головне управління Міндоходів у Волинській області отримало державну реєстрацію

02.05.13 14:45 0 941
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 229 «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів України».

29.04.2013 до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців внесено інформацію про реєстрацію Головного управління Міндоходів у Волинській області як юридичної особи.

Таким чином, на Волині розпочато формування територіальних органів Міністерства доходів і зборів України.

Вчора, 29.04.2013 також видано наказ про призначення в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Сінгаєвського І.П., котрий забезпечуватиме створення територіальних структур Міндоходів на базі органів Державної податкової служби та Державної митної служби.

У Міндоходів особливо підкреслюють, що ця реорганізація жодним чином не зачіпатиме платників податків і суб’єктів ЗЕД та не створить жодних незручностей і перешкод для якісного надання податкових і митних послуг. Базова інфраструктура – мережа сервісних центрів – працюватиме в штатному режимі та надаватиме весь спектр послуг. Дислокація митних органів не зміниться.

Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко поставив завдання провести реорганізацію максимально швидко, уникаючи при цьому будь-якого дискомфорту для бізнесу.



Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ