Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради “Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 24 червня 2011 року “Про місцеві податки і збори” (10 сесія 6 скликання)” зі змінами і доповненнями (1

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради “Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 24 червня 2011 року “Про місцеві податки і збори” (10 сесія 6 скликання)” зі змінами і доповненнями (1

02.05.13 13:50 0 876
Відповідно до вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради “Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 24 червня 2011 року “Про місцеві податки і збори” (10 сесія 6 скликання)” зі змінами і доповненнями (16 сесія, 18 сесія, 20 сесія, 27 сесія 6 скликання)” та аналіз регуляторного впливу, розроблені фінансовим управлінням Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на впорядкування механізму сплати збору за місця для паркування транспортних засобів, який буде відповідати нормам Податкового кодексу України зі змінами і доповненнями, та покращення надання послуг з даного виду господарської діяльності.

Підставою для розроблення проекту є пункт 24 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 7, 8, 10, 12, 14, глава 2 розділу ІІ, розділ ХІІ Податкового Кодексу України зі змінами і доповненнями, норми Бюджетного Кодексу України зі змінами і доповненнями, рішення міської ради від 30 листопада 2010 року “Про Регламент Чернігівської міської ради 6 скликання” (2 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями, а також звернення комунального підприємства “Паркування та ринок” Чернігівської міської ради.

Проект рішення разом з додатком та аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційній сторінці Чернігівської міської ради мережі Інтернет за електронною адресою www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі “Регуляторна політика”.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у фінансовому управлінні Чернігівської міської ради, вул. Магістратська, 7, каб. № 32.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються фінансовим управлінням Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7, каб. № 23 (відповідальна особа – Бистров В. Е.).

Заступник міського голови -

начальник фінансового управління

Чернігівської міської ради В. Е. Бистров
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ