На Житомирщині рятувальники піклуються, щоб дитяче дозвілля було не тільки цікавим, але й безпечним

На Житомирщині рятувальники піклуються, щоб дитяче дозвілля було не тільки цікавим, але й безпечним

02.05.13 18:00 0 794
В рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності 30 квітня 2013 року у школі-інтернаті та дитячому садочку №14 міста Новоград-Волинський проведено бесіди та навчальну роботу з вихованцями та педагогічним колективом закладів.

Метою цих заходів, які будуть проводитись у всіх навчальних закладах області, є ознайомлення дітей та підлітків з основами безпечної життєдіяльності та запобігання дитячому травматизму. Основна увага акцентувалася на попередженні нещасних випадків, пов’язаних із виявленням дітьми вибухонебезпечних предметів.

Під час занять рятувальники розповіли підліткам про небезпеку, яку несуть в собі вибухонебезпечні знахідки, що залишилися від минулих воєн на території Житомирщини.

Найбільш радісним і бажаним для дітвори став показ спеціальної пожежної техніки. Вогнеборці продемонстрували дітям аварійно-рятувальний автомобіль, спеціальне обладнання, яке пожежні застосовують у боротьбі з вогнем, при ліквідації надзвичайних подій та їх наслідків.

Усі без винятку отримали масу задоволення, а головне – за кілька годин присутні змогли отримати інформацію про правила безпеки життєдіяльності, нелегку працю рятувальників та відчути себе у ролі справжніх рятувальників.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині на ...

КОМЕНТАРІ