На Житомирщині вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

На Житомирщині вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

02.05.13 19:18 0 881
30 квітня о 18:59 на пункт зв’язку 22 державної пожежно-рятувальної частини селища Володарсько-Волинський надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку, що розташований у селі Рижани. На місце події відразу ж був направлений черговий караул вогнеборців.

По прибуттю до місця виклику рятувальниками було встановлено, що горить дах приватного житлового будинку на площі приблизно 80 кв.м. Завдяки швидким та вправним діям вогнеборців пожежу було локалізовано та через деякий час повністю ліквідовано.

До того ж, з’ясувалося, що місцевими жителями, які сповістили оперативно-рятувальну службу про пожежу, врятовано 72-річну власницю оселі. Літня жінка не могла вільно пересуватися, тому сусіди допомогли їй вийти з палаючої оселі.

Вогнем повністю знищено хвильовий азбестоцементний шифер по дерев’яним конструкціям стропильної системи, дерев’яне перекриття на площі 30 кв.м., деякі домашні речі та пошкоджено біля 50 кв.м. дерев’яного перекриття.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення вогню, сума врятованих матеріальних цінностей, а також сума завданого пожежею збитку.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Безробіття в зоні обігу ...

КОМЕНТАРІ