На Чернігівщині рятувальники надають допомогу по перевезенню населення через затоплені ділянки

На Чернігівщині рятувальники надають допомогу по перевезенню населення через затоплені ділянки

02.05.13 17:32 0 863
Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро підтоплено 30 вулиць та провулків райцентру Радуль Ріпкинського району, в якому знаходиться 240 домогосподарств, 410 мешканців, з яких 73 дитини. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів.

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки на період проходження повені в даному населеному пункті організовано функціонування мобільного пожежно-рятувального посту Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області. Крім того, залишається порушеним транспортне сполучення з с. Новосілки, яке знаходиться майже в 5 км від селища.

Для перевезення хворих, місцевих жителів, підвезення питної води, продуктів харчування, медикаментів, надання допомоги у життєзабезпеченні селища, за розпорядженням голови Чернігівської облдержадміністрації, з 30 квітня у населеному пункті організовано чергування броньованої розвідувально-дозорної машини (БРДМ) та човна Управління ДСНС в області. Крім того, місцевими жителями з 8 ранку до 7 вечора організовані човнові переправи на найбільш глибоких ділянках вулиць.

За час роботи посту рятувальниками надана допомога по перевезенню 235 мешканців. 1 травня 69-річну жінку, яка перенесла інсульт та погано себе почувала, рятувальники на БРДМі та човні вивезли на в’їзд селища та передали її родичам.

На даний час підтоплення житлових будинків та споруд не зареєстровано. Ситуація знаходиться на постійному контролі Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Графіті у Тернополі ...
Наступна новина: На Львівщині 2013 рік – Рік ...

КОМЕНТАРІ