На обласних змаганнях з рукопашного бою рівненські рятувальники ГУ ДСНС зайняли ІІ-ге загальнокомандне місце

На обласних змаганнях з рукопашного бою рівненські рятувальники ГУ ДСНС зайняли ІІ-ге загальнокомандне місце

02.05.13 13:19 0 863
Збірна команда обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в напруженій боротьбі зайняла ІІ-ге почесне загальнокомандне місце із рукопашного бою на першість Рівненської обласної організації «Динамо», серед команд із силових структур та військових формувань краю, яке відбулося на базі спортивно-тренувального комплексу спецпідрозділу «Беркут».

Рятувальникам-рукопашникам не легко далася перемога, адже змагатися довелося з найкращими бійцями елітних спецпідрозділів правоохоронних органів та армійських частин, яким на практиці доводиться застосовувати ази бойового мистецтва. Проте крок за кроком, незважаючи на численні труднощі та втому, спортсмени Держслужби упевнено йшли до перемоги, долаючи один за одним сильних супротивників, поступившись у фіналі лише збірній команді УМВС.

Варто зазначити, даний вид спорту не лише загартовує силу волю та зміцнює здоров’я, але й серйозно допомагає у службовій діяльності. Результати, що показали наші спортсмени, не поступаються досягненням їх досвідчених колег з правоохоронних органів. На татамі хлопці виступали на рівні майстрів спорту, відтак перспектива нових досягнень та рекордів цілком реальна. Тому хотілося б побажати спортсменам-рятувальникам ще більших звершень і заслужених перемог.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Парламент Кіпру схвалив ...
Наступна новина: За сприяння свободівців в ...

КОМЕНТАРІ