в Головному управління ДСНС у Рівненській області підбито підсумки роботи у поточному році

в Головному управління ДСНС у Рівненській області підбито підсумки роботи у поточному році

02.05.13 15:32 0 1038
29 квітня в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області під керівництвом першого заступника начальника ГУ ДСНС підполковника служби цивільного захисту Сергія Крука проведено оперативну нараду за підсумками службової діяльності у поточному році за участю начальників структурних та підпорядкованих підрозділів Головного управління.

У вступному слові Сергій Крук звернув особливу увагу на виконавчу дисципліну щодо дотримання вимог законодавства України у сфері запобігання та профілактики корупційних правопорушень серед працівників Управління. Наголосив на необхідності дотримання вимог законодавства при здійсненні державного нагляду та недопущення тиску на підприємницьку діяльність і дотриманні антикорупційного законодавства.

На нараді відповідальними працівниками по напрямках роботи були озвучені результати діяльності та організації роботи структурними підрозділами ГУ ДСНС, основну увагу приділили проблемним питанням, які мають місце у роботі підрозділів та зупинилися на можливих шляхах їх вирішення.

У підсумку засідання наради винесено рішення про вдосконалення подальшої роботи та зосереджено увагу присутніх на основних завданнях Головного управління щодо пріоритетних напрямків діяльності у сфері пожежної та техногенної безпеки у 2013 році, а саме: посилити відпрацювання населених пунктів, масово - роз’яснювальну та профілактичну роботу з громадянами щодо недопущення пожеж в екосистемах у період травневих та Великодніх свят, вести належний контроль за вчасним та якісним розглядом скарг і звернень громадян, проводити моніторинг роботи інспекції, продовжити роботу по організації та проведенню заходів щодо матеріально-технічного забезпечення підрозділів ГУ ДСНС у Рівненській області.

Також були обговорені інші важливі питання, вивчення яких сприятиме підвищенню професійного рівня керівників підрозділів. Загалом під час наради співробітникам було доведено багато корисної інформації, яка допоможе їм у практичній діяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ