У Рівному проведено ІІІ регіональний податковий брейн-ринг

У Рівному проведено ІІІ регіональний податковий брейн-ринг

02.05.13 15:59 0 1350
Минулого тижня Національний університет водного господарства та природокористування приймав традиційний Третій Рівненський регіональний податковий брейн-ринг – спільний захід Державної податкової інспекції у м. Рівному та Ради молодих економістів при постійній комісії з питань науки, освіти, культури і духовності Рівненської обласної ради.

Головними учасниками брейн-рингу були 10 команд з 4 навчальних закладів: команда «ПІРАНЬЇ» Рівненського державного гуманітарного університету; команда «МЕГА-МЕГУ» Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука; команди Національного університету «Острозька академія»: «ДЕТЕРМІНОВАНИЙ ХАОС», «САНКЦІЯ», «БДЖОЛИ»; команди Національного університету водного господарства та природокористування: «АЛЬФА», «CHESTER 17» (ЕП, 4 курс), «МОЯ ЗМОЖЕ», «РАХУНОК 641» (ОА, 4 курс), та «ФІНАНСИСТ» (ФіК, 4 курс).

Співорганізатором цього заходу виступив навчально-науковий інститут економіки, менеджменту та права. З вітальним словом до команд звернулися заступник директора інституту Алла Сиротинська та заступник начальника ДПІ у м. Рівному Богдан Бартманський, які побажали учасникам вдалої гри та подальшого використання набутих знань в своїй професійній діяльності.

Після запеклої боротьби до фіналу дісталися найсильніші та найспритніші команди, а саме «АЛЬФА» та «МОЯ ЗМОЖЕ».

Гра у фіналі складалася із двох раундів по 3 питання в кожному раунді. І, як в першому, так і в другому раунді перемогу здобула команда «МОЯ ЗМОЖЕ» - студенти 4 курсу напрямку підготовки «Облік і аудит».

Найкращими гравцями за вибором журі, до складу якого увійшли представники ДПІ у м.Рівному, НУВГП, РДГУ, філії ДП «Сервісно-видавничий центр ДПС України», ПВНЗ МЕГУ ім. ак. С.Дем’янчука, стали Миронович Олександр – команда «ДЕТЕРМІНОВАНИЙ ХАОС» Національного університету «Острозька академія» та Сиротюк Катерина – команда "МОЯ ЗМОЖЕ" Національного університету водного господарства та природокористування.

Свою ерудицію на грі продемонстрували не лише команди-учасники, але й присутні вболівальники, які, відповідаючи на запитання ведучого, показали гарні знання з історії податків. В перервах між турами гри присутнім були представлені шоу-номери.

На завершення гри всім командам - учасникам були вручені подяки та подарунки від партнерів заходу.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!!!

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку підприємці ...
Наступна новина: Фахівці Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ