У свята тернопільські правоохоронці нестимуть службу у посиленому варіанті

У свята тернопільські правоохоронці нестимуть службу у посиленому варіанті

02.05.13 15:04 0 1054
Наближаються травневі та Великодні свята. У цей період працівники тернопільської міліції нестимуть службу в посиленому варіанті. Всього для забезпечення охорони громадського порядку буде задіяно майже півтори тисячі правоохоронців.

З метою постійного моніторингу криміногенної ситуації, ефективного впливу на неї, а також для взаємодії з владними структурами та іншими правоохоронними органами, в обласному УМВС діятиме оперативний штаб.

Як розповів заступник начальника УМВС в області полковник міліції Василь Облещук, міліціонери та військовослужбовці внутрішніх військ нестимуть службу поблизу храмів та у місцях масового скупчення людей. Правоохоронці також подбають про те, щоб святкові заходи пройшли спокійно, без правопорушень.

У святкові дні чимало громадян на тривалий час залишатимуть домівки, їдучи в гості до родичів. Працівники міліції радять власникам подбати про безпеку майна. Адже залишені на тривалий час без нагляду домівки часто стають об’єктом злочинних посягань. Цінності, валюта, техніка легко потрапляють до рук зловмисників, яким достатньо лише декілька хвилин, аби потрапити до чужої домівки. З метою попередження квартирних крадіжок у кожному мікрорайоні Тернополя та у райцентрах чергуватимуть міліціонери.

Тим, хто залишається на свята вдома, варто пильніше ставитися до появи у дворах та під’їздах будинків незнайомців. Інформуйте про підозрілих осіб міліціонерів. Правоохоронці також патрулюватимуть автошляхи, дбаючи про безпеку дорожнього руху.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ