На Тернопільщині у Збаражі депутати від опозиційних партій пішли на співпрацю з владою

На Тернопільщині у Збаражі депутати від опозиційних партій пішли на співпрацю з владою

02.05.13 19:39 0 1039
За ініціативи депутатів від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Збаразькій районній раді 28 представників опозиційних сил підписали звернення щодо розгляду питання про недовіру голові райради – "регіоналці" Надії Розвадовській. Проте 29 квітня троє з тих, хто раніше підписався під зверненням, відкликали свої підписи. Відтак зазначені депутати стали відповідальними за те, що питання про недовіру голові райради не буде розглянуто на черговій сесії.

Як повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Збаразькій районній раді Юрій Дмитришин, вже більше двох місяців триває досудове розслідування щодо неправомірних дій з боку голови Збаразької районної ради. Нині в Н. Розвадовської є два заступники, але одного з них не призначали рішенням сесії, як того вимагає закон. Допоки триває розслідування, роботу районної ради фактично заблоковано, позаяк значна частина депутатів вимагає відставки даної особи з найвищої представницької посади району.

"Депутати, які відкликали свої підписи, добре розуміли, що тепер навіть у стінах районної ради ніхто не почує про кримінальне провадження проти Розвадовської, про порушення нею закону під час парламентських виборів, про скарги мешканців району на бездіяльність посадових осіб районної ради. Дуже прикро, що серед представників опозиційних партій є такі люди, які дуже легко змінюють свою політичну позицію", – наголосив свободівець Юрій Дмитришин.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Луцьку комісія міської ...
Наступна новина: У катастрофі літака в ...

КОМЕНТАРІ