На Львівщині Віктор Шемчук перебуває з робочим візитом у м.Ерфурт Вільної держави Тюрінгія ФРН

На Львівщині Віктор Шемчук перебуває з робочим візитом у м.Ерфурт Вільної держави Тюрінгія ФРН

04.05.13 08:07 0 946
2 травня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук перебуває із робочим візитом у м.Ерфурт Вільної держави Тюрінгія Федеративної Республіки Німеччина відповідно до запрошення Міністра-Президента Тюрінгії Крістін Ліберкнехт. Метою візиту є відкриття тижня Європи у м. Ерфурті а також проведення двосторонніх зустрічей з метою  обговорення можливих напрямків співпраці між регіонами.

В рамках візиту керівник області зустрівся із менеджером Центру європейських програм, представником Львівщини в Тюрінгії Ліліаною Грицишин. Під час зустрічі вони розглянули перспективні проекти співпраці між Львівським регіоном та землею Тюрінгія, а також обговорили німецький досвід реалізації регіональної політики. Також Віктор Шемчук здійснив оглядову екскурсію середньовічним центром міста Ерфурт.

В рамках візиту до Ерфурту, який триватиме до 4 травня, очільник Львівщини візьме участь в урочистостях з нагоди відкриття тижня Європи. Також відбудеться кілька робочих зустрічей з керівництвом Вільної держави Тюрінгія, представниками політичних партій, сільгоспвиробниками Тюрінгії. Окрім цього В.Шемчук відвідає та ознайомиться з роботою найбільш важливих підприємств цього регіону.

Варто також зазначити, що Львівщина підтримує тісні партнерські стосунки з цим регіоном ФРН відповідно до Декларації про співробітництво між Львівською областю та Вільною державою Тюрінгія, підписаної 18 жовтня 2005 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бенте: Кличко готується ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ