Волинська область: рятувальники оперативно загасили пожежу у багатоповерхівці

Волинська область: рятувальники оперативно загасили пожежу у багатоповерхівці

04.05.13 19:47 0 1073
2 травня о 19:34 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у 15-поверховому будинку, що на вулиці Словацького обласного центру. До місця події за підвищеним номером виклику направлені пожежно-рятувальні підрозділи м. Луцька.

О 19:39 прибув перший підрозділ та підтвердив підвищений номер виклику. Пожежні працювали у складних умовах - горіла двокімнатна квартира на 13-му поверсі. Вогонь поширився і на балкон сусідньої квартири.

Завдяки чітким та злагодженим діям працівників пожежно-рятувальної служби вже о 19:55 пожежа була локалізована, о 20:09 - ліквідована.

Під час гасіння пожежі рятувальники евакуювали 65-річну власницю квартири.

На пожежі задіяно 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу.

Ймовірна причина пожежі – не дотримання вимог пожежної безпеки під час експлуатації електронагрівальних приладів.

Управління ДСНС у Волинській області звертається до громадян: будьте уважними та обережними з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Переважна більшість пожеж виникають у помешканнях громадян. Наші оселі становлять велику пожежну небезпеку. Значна кількість горючих матеріалів у вигляді меблів, килимів, книжок, одягу, іграшок, побутових приладів, які мають пластмасові корпуси та деталі, предметів побутової хімії, паперу тощо формують значне горюче навантаження й створюють умови для швидкого поширення пожежі. Майже кожній пожежі можна запобігти! Для цього слід обов'язково обговорити в сім’ї не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику пожежної допомоги, гасіння пожежі в початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Генеральний секретар ООН ...

КОМЕНТАРІ