Луцьк: відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців конкурсу «Писанковий вернісаж»

Луцьк: відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців конкурсу «Писанковий вернісаж»

08.05.13 18:35 0 810
На Театральному майдані міста відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців II-го міського конкурсу «Писанковий вернісаж».

Голова журі, завідувачка відділу етнографії та народних промислів Волинського

краєзнавчого музею Людмила Мірошниченко-Гусак подякувала усім учасникам конкурсу за сприяння відродженню писанкарства у нашому місті і зазначила, що визначати переможців було не просто, бо кожна писанка – це частинка душі автора. Вона висловила сподівання, що наступного року більше лучан зважиться подати на конкурс свої роботи.

Від міської влади учасників II-го міського конкурсу «Писанковий вернісаж» привітала начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів і вручила спеціальні дипломи та сувеніри переможцям у трьох номінаціях.

У номінації «Краща авторська писанка» І місце посіла Олександра Матвійчук (ЗОШ №19), ІІ місце дісталося Анастасії Єжижанській, ІІІ місце у Анни Копери.

У номінації «Краща авторська писанкова композиція» перемогли: Марія Фурманюк (гімназія №14) – І місце; Людмила Яручик – ІІ місце; Анастасія Савчук (НВК №26) – ІІІ місце.

У номінації «Краща колективна писанкова композиція» переможцями стали: 8-і класи ЗОШ № 22 – І місце; Анастасія і Максим Міщуки (НОК №7) – ІІ місце; Луцький навчально-реабілітаційний центр – ІІІ місце.

Спеціальні подяки були вручені усім учасникам конкурсу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ