С. Андрос: «У поминальні дні доставка чернігівців до кладовищ міста буде максимально комфортною»

С. Андрос: «У поминальні дні доставка чернігівців до кладовищ міста буде максимально комфортною»

08.05.13 12:34 0 827
У Чернігові перший заступник міського голови Сергій Андрос спільно з відповідними службами провів нараду з виїздом на територію кладовища Яцево, на якій обговорили організацію руху міського транспорту у поминальні дні 12 та 13 травня 2013 року.

За словами С. Андроса, зважаючи на досвід минулих років, переважна більшість людей, бажаючих пом’янути своїх близьких, очікується 12 травня. Тому необхідно зробити все можливе для того, щоб забезпечити максимальну зручність доставки всіх мешканців та гостей міста на кладовище.

Перший заступник міського голови наголосив на необхідності забезпечення охорони громадського порядку та організації безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів. До цього буде залучено 70-80 співробітників УМВС України в Чернігівській області, серед яких 30 – співробітники ДАІ.

Планується, що у поминальні дні буде обмежено рух великовантажного транспорту. Приватні легкові автомобілі від Чернігівського технологічного університету до Яцево будуть рухатися тільки в односторонньому русі. Громадський транспорт загального користування – у двосторонньому і працюватиме за традиційною схемою продовження маршрутів, які слідуватимуть із усіх кінців міста до кладовища. Для приватного транспорту, який буде рухатися від Яцево до міста, буде відкрито проїзд через вулицю Малиновського.

«У місцях великого скупчення автотранспорту необхідно розвантажити рух легкових машин, щоб не створювати затори і не завантажувати територію кладовища, - підкреслив С. Андрос. - Для зручності та комфортності відвідувачів на території кладовища буде забезпечено чергування автомобілів швидкої медичної допомоги, організовано торгівлю продовольчими товарами та квітковою продукцією поза межами проїжджої частини вулиці Кленової».

Сергій Олександрович запевнив, що днями буде вирішено ще одне питання, яке турбує мешканців нашого міста - це ремонт доріг. «Затримка виникла через те, що в Україні працює лише один асфальтний завод, а бітум везеться з Білорусії та Росії. На всі імпортно-експортні роботи виконано, тому незабаром дороги нашого міста будуть відремонтовані» - запевнив перший заступник міського голови С. Андрос.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ