На Житомирщині поглиблюючи копанку, селяни виявили снаряд

На Житомирщині поглиблюючи копанку, селяни виявили снаряд

08.05.13 16:51 0 855
У селі Кичкирі Радомишльського району місцевим жителем виявлено артилерійський снаряд часів війни калібру 105 мм. Небезпечну знахідку помітили на городі. Біля земельної ділянки знаходилася копанка. Господарі хотіли зробити її ширшою і глибшою. Саме під час цих робіт вони і виявили снаряд.

Власниця ділянки негайно повідомила про знахідку сільську раду, міліцію та рятувальників. Правоохоронці забезпечили охорону небезпечного місця. Знищення снаряду заплановане на .

Цього ж дня подібну знахідку виявили і у місті Житомир.

Шановні громадяни! З початком весняно-польових робіт почастішали випадки виявлення вибухово-небезпечних предметів. Якщо ви натрапили на подібні речі – залиште їх у спокої. Ні у якому разі не намагайтеся транспортувати чи розбирати їх. Сповістіть про свою знахідку місцеву владу, міліцію та рятувальників. Не залишайте місце пригоди до прибуття правоохоронців! Дочекайтеся поки небезпечне місце буде огороджено та співробітники правоохоронних органів забезпечать його охорону до прибуття саперів. Недотримання цих вимог може коштувати здоров’я, а ще гірше – життя.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: 8 травня 2013 року – голова ...

КОМЕНТАРІ