Чернігівська область: ситуація з підтопленням під контролем рятувальників

Чернігівська область: ситуація з підтопленням під контролем рятувальників

08.05.13 11:45 0 1018
Унаслідок підйому рівня води у р. Дніпро, підтоплено 40 вулиць та провулків у смт Радуль Ріпкинського району. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів. З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки на період проходження повені, у Радулі організована робота мобільного пожежно-рятувального посту Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області. За добу надано допомогу 150 мешканцям.

Також через підняття рівня води у Дніпрі порушене транспортне сполучення із селами Новосілки та Кукари Ріпкинського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів. У цьому ж районі, внаслідок підйому рівня води в р. Сож, порушено транспортне сполучення із селами Суслівка, Плехтіївка, Старі Яриловичі. Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

А в с. Клубівка на вул. Червонопартизанська підтоплено ділянку довжиною 30 м.

Через високий рівень Дніпровських вод залишається порушеним транспортне сполучення із селами Старик, Повідов, Загатка, Прохорів та Пустинки Чернігівського району. Переправлення відбувається за допомогою човнів. З метою забезпечення пожежної і техногенної безпеки на період проходження повені, у с. Дніпровське організовано функціонування мобільного пожежно-рятувального посту У ДСНС в області. За добу надано допомогу 17 мешканцям.

Вода Дніпра підтопила ділянку довжиною 40 м на вул. Набережна у с. Мньов Чернігівського району. На окремих ділянках у воді перебувають 37 домогосподарств. З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки на період проходження повені, тут організоване функціонування мобільного пожежно-рятувального посту У ДСНС в області. За добу надано допомогу 10 мешканцям. Також під водою опинилася ділянка довжиною 80 м на вул. 1-го Травня у с. Шмаївка Чернігівського району.

Водами р. Десна підтоплено ділянку на вул. 8-го Березня довжиною 4000 м та ділянку на вул. Дзержинського довжиною 800 м у м. Новгород-Сіверський. На зазначених ділянках розташовано 31 домогосподарство. Також підтоплено 6 присадибних ділянок на вул. Деснянська в с. Дробишеве Новгород-Сіверського району.

Унаслідок підйому рівня води у Десні підтоплено ділянку довжиною 122 м на вул. Панченка у с. Кнути Сосницького району. Також вода стоїть на ділянці довжиною 105 м на вул. Садова у с. Якличі, а в с. Мале Устя підтоплено ділянку довжиною 140 м на вул. Лугова.

Вода з Десна підтопила дві ділянки на вул. Лугова довжиною 288 м та ділянку довжиною 116 м на вул. 2-га Заливна у смт Короп.

Унаслідок підйому рівня води у Десні, ускладнене транспортне сполучення по місту через річку між с. Путивськ Новгород-Сіверського району та с. Пирогівка Шосткінського району Сумської області.

Через підйом рівня води у р. Десна та у р. Віть, порушене пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка, Підгірне. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область. Організоване чергування човна Новгород-Сіверського пожежно-рятувального підрозділу. За добу надано допомогу 54 мешканцям.

Розлив Деснянських вод спричинив тимчасове припинення паромного сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути та Костирів Сосницького району. Можливе автотранспортне сполучення через Коропський район. Також ускладнене пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Велике Устя, Долинське, Бутівка, Польове, Бондарівка, Мала Бондарівка та Стара Бутівка Сосницького району. Сполучення відбувається через Борзнянський район. Ускладнене пряме транспортне сполучення із с. Синютин. Можливе переправлення автомобілями підвищеної прохідності. Порушене транспортне сполучення з с. Гапишківка Сосницького району. Переправлення відбувається за допомогою човнів. Унаслідок підйому рівня води у Десні, порушене сполучення із с. Лиса Гора. Воно здійснюється за допомогою човнів.

Через підйом рівня води у Десні та підтоплення прилеглої території, порушене сполучення із с. Червоні Луки Менського району. Переправлення здійснюється за допомогою човнів.

Унаслідок підйому рівня води у р. Снов, порушене транспортне сполучення із с. Малий Дирчин Городнянського району. Переправлення здійснюється за допомогою човна та по ґрунтовій дорозі через с. Лосева Слобода Щорського району.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині через ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині у с. ...

КОМЕНТАРІ