Львівщина: в області тривають футбольні змагання серед школярок

Львівщина: в області тривають футбольні змагання серед школярок

08.05.13 16:00 0 862
На Львівщині триває Кубок області зі шкільного футболу серед дівчат. У турнірі беруть участь понад 3000 учасниць з 174 шкільних команд.

До складу кожної команди входять 18 футболісток, представник і вчитель фізичної культури, а загальна її чисельність не перевищує 25 осіб.

За підсумками 1-го етапу змагань, який відбувався на районному та міжрайонному рівнях, переможцями стали жіночі збірні школярок Буського, Жовківського, Миколаївського, Перемишлянського, Стрийського, Яворівського районів, одна команда Нового Роздолу та дві команди міста Львова, які потрапили до фінальної частини турніру.

Зазначимо, що змагання юних футболісток на Львівщині розпочалися 20 квітня та триватимуть до 16 травня. Метою зазначених змагань є популяризація здорового способу життя, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, популяризації та розвитку футболу.

Організатор кубку на Львівщині – Львівське обласне управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зведений бюджет на ...
Наступна новина: Луцьк: до Дня Перемоги ...

КОМЕНТАРІ