На Львівщині пройшли передсвяткові Великодні ярмарки

На Львівщині пройшли передсвяткові Великодні ярмарки

08.05.13 09:48 0 899
З метою застереження необґрунтованого зростання цін, у зв’язку з підвищенням попиту на сільськогосподарську продукцію перед Великодніми святами, в області проведено 69 додаткових передсвяткових Великодніх ярмарків, де покупці мали можливість придбати сільськогосподарську продукцію та продукти її переробки за цінами виробника, – інформує департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Найбільше ярмаркових заходів проведено у Буському, Городоцькому, Кам’янка-Бузькому, Радехівському та Стрийському районах.

Загалом, у 2013 році проведено 217 продовольчих ярмарків з реалізації сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

З початку поточного року на ярмаркових заходах реалізовано 946,9 тонни продукції на суму 6,4 млн. гривень.

Для розширення асортименту продукції на ярмарки запрошувались переробні підприємства, сільськогосподарські товаровиробники, особисті селянські та фермерські господарства.

Окрім того, на оптовому ринку ТзОВ «Шувар» проводився Великий Великодній ярмарок, де можна було придбати пасхальну атрибутику, кошики, свічки та українські народні вироби. В рамках передсвяткового заходу відбувся ярмарок саджанців, на якому були представлені саджанці плодових дерев, ягідних кущів, винограду, насіння та різноманітних квітів від виробників Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомир прийматиме ...

КОМЕНТАРІ