Вадим Гураль взяв участь в Урочистих зборах Львівської обласної організації ветеранів України з нагоди Дня Перемоги

Вадим Гураль взяв участь в Урочистих зборах Львівської обласної організації ветеранів України з нагоди Дня Перемоги

08.05.13 13:33 0 885
7 травня заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь в Урочистих зборах Львівської обласної організації ветеранів України з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, які відбулися в приміщенні Львівського драматичного театру імені Лесі Українки.

У вітальному слові до  героїв Великої Вітчизняної війни заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль зазначив, що пам’ять про величний подвиг завжди буде у наших серцях, та подякував героям за їхню мужність і відвагу у боротьбі за визволення нашого краю.

«Низький уклін усім, хто ціною життя і крові на фронтах захищав рідну землю, солдатським вдовам і партизанам, усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край», – сказав В.Гураль.

Також під час засідання В. Гураль вручив Почесні грамоти та Подяки від голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука:

МАХОНЬКУ Тимофію Андрійовичу – Герою Соціалістичної праці, почесному голові Львівської обласної Організації ветеранів України, почесному ветерану України;

ПІДЛУЖНОМУ Борису Максимовичу – учасникові бойових дій Великої Вітчизняної війни;

ПЕРЕПРОСОВУ Василю Івановичу – учасникові бойових дій Великої Вітчизняної війни.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Житомирщина: пам’ятки ...
Наступна новина: Дячук-Ставицький очолив ...

КОМЕНТАРІ