Прикарпаття готується до відзначення 22-ої річниці незалежності України

Прикарпаття готується до відзначення 22-ої річниці незалежності України

08.05.13 10:59 0 878
Ще наприкінці квітня голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк підписав розпорядження №316 «Про відзначення в області 22-ої річниці незалежності України».

Затверджено План заходів з відзначення на теренах Прикарпаття Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України. Головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення Михайло Вишиванюк доручив забезпечити підготовку та проведення своїх заходів, присвячених 22-ій річниці незалежності України.

23 серпня в обласному центрі традиційна у цей день офіційна церемонія підняття Державного Прапора України, а також науково-просвітницькі заходи, присвячені історії становлення та утвердження державних символів України.

24 серпня зранку у всіх храмах відправлять молебні за Україну, після - в обласній філармонії - обласні урочисті збори з покладанням квітів до пам’ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України, святковий концерт. Делегація Прикарпаття візьме участь у загальноукраїнських урочистостях, що проходитимуть у Києві з нагоди 22-ої річниці незалежності України.

В закладах культури області пройдуть у цей день тематичні культурно-мистецькі та історико-просвітницькі заходи «Незалежній Україні - 22».

До Дня незалежності в області «приведуть у належний порядок» місця поховань борців за незалежність України, пам’ятники воїнам, полеглим у боях за свободу України.

22-23 серпня у Богородчанах - обласний фестиваль «Родинні скарби Прикарпаття». Також у серпні пройдуть обласна патріотична науково-пізнавальна програма «Чорний ліс -2013» та молодіжна патріотична акція «Почесна варта Говерли».

У Тлумачі 10-11 серпня - чемпіонат з ушу, кунфу, серед юніорів; 19-24 серпня у Коломиї - чемпіонат області з тенісу; 19-24 серпня - обласний надмарафонський легкоатлетичний пробіг, 30-31 серпня - Кубок області з настільного тенісу тощо.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стеценко каже, що ...
Наступна новина: Єгипет має 9 нових міністрів

КОМЕНТАРІ