Сесія Івано-Франківської міської ради може зібратись під стінами відділення казначейської служби

Сесія Івано-Франківської міської ради може зібратись під стінами відділення казначейської служби

08.05.13 17:22 0 794
Міський голова Віктор Анушкевичус не задоволений станом фінансування комунальних підприємств міста Івано-Франківська

На оперативній нараді, що відбулась 7 травня 2013 року, найвагомішим питанням було заслуховування начальника КП «ДРЕУ» Володимира Юсипіва щодо проведення ремонту доріг міста.

Володимир Юсипів повідомив, що підприємство вже котрий тиждень з великими труднощами виконує роботи, так як Державна Казначейська Служба України блокує платіжні доручення на суму більше 1 мільйона гривень. Як зазначив керівник, через відсутність коштів, «ДРЕУ» працює в борг – працівники підприємства провели Великодні свята без заробітної плати, підприємство має кількатисячні борги по закупці холодного асфальту та роботах із відновлення асфальтного покриття та експлуатації доріг.

Міський голова Віктор Анушкевичус зазначив, що у стані ремонту доріг міська влада залишається фактично заручницею, так як володіючи коштами КП «ДРЕУ» не в змозі їх використовувати.

14 травня 2013 року відбудеться друге пленарне засідання 35 сесії міської ради, а тому міський голова Віктор Анушкевичус запропонував секретарю міської ради Миколі Вітенку організувати сесійне засідання під стінами відділення Державної Казначейської Служби, щоб привернути увагу установи на потреби Івано-Франківська.

 

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях кампанія ...
Наступна новина: На Львівщині у Дублянах на ...

КОМЕНТАРІ