Івано-Франківщина: минулої доби на території області виникло 11 пожеж

Івано-Франківщина: минулої доби на території області виникло 11 пожеж

08.05.13 08:04 0 833
6 травня о 06.27 год. в селі Назавизів Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було знищено покрівлю на площі 7 м2, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни, стелю, перекриття будинку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

6 травня о 11.50 год. в селі Чорнолізці Тисменицького району виникла пожежа автомобіля «ВАЗ 2112». Вогнем було знищено салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки автомобіля.

6 травня о 14.25 год. в селі Саджавка Надвірнянського району виникла пожежа автомобіля «Opel Vectra». Вогнем було знищено салон та електропроводку, пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

6 травня о 15.00 год. в селі Яворів Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем було знищено суху траву на площі 300 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

6 травня о 21.14 год. в селі Нижня Липиця Рогатинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

6 травня о 19.38 год. в селі Рожнів Косівського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було знищено покрівлю на площі 60 м2, пошкоджено перекриття будівлі. Попередня причина пожежі - коротке замикання електропроводки на вводі в будівлю.

6 травня о 22.39 год. в селі Великий Ключів виникла пожежа літньої кухні. Вогнем було знищено будівлю літньої кухні, речі домашнього вжитку, меблі. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

Вніч проти 7 травня о 00.18 год. в селі Бистриця Надвірнянського району виникла пожежа дров на відкритій території. Вогнем було пошкоджено дрова в кількості 2 м куб. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

З початку року на території області зареєстрована 551 пожежа, у вогні загинуло 26 осіб, з них 2 дитини.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 8 травня 2013 року – голова ...

КОМЕНТАРІ