Платники податків Хмельниччини збагатили казну на 1 мільярд гривень

Платники податків Хмельниччини збагатили казну на 1 мільярд гривень

08.05.13 12:29 0 889
З них від оподаткування операцій на внутрішньому ринку регіону надійшло 915 мільйонів гривень, що на 80 мільйонів більше ніж торік. Ще 233 мільйони принесла сфера зовнішньоекономічної діяльності.

Завдяки операціям на національному ринку державний бюджет отримав понад 351 мільйон гривень. Скарбниці місцевих громад збагатились майже на 564 мільйонів гривень. Темпи росту в порівнянні з минулим роком становлять 102 та 115 відсотків відповідно.

До державного бюджету України бізнес Хмельниччини спрямував понад 124 мільйони гривень із податку на прибуток підприємств, відтак індикативні показники Міндоходів України виконані на 142 відсотки. Податок на додану вартість забезпечив держбюджет ще 183 мільйонами гривень.

Наповнення місцевих скарбниць краю традиційно залежить від зборів з податку на доходи фізичних осіб. Цьогоріч надходження з нього склали 388 мільйонів гривень, що на 33 мільйони більше ніж у 2012 році. За користування головним багатством держави – землею, бізнес-спільнота краю наразі сплатила майже 72 мільйони, темпи росту надходжень перевищили 114 відсотків.

«Задля подальшого збільшення сумлінності бізнесу краю у виконанні своїх зобов’язань перед бюджетом і ритмічного росту надходжень до казни головне управління Міндоходів Хмельниччини, як правонаступник податкової та митної служб, і надалі залишатиметься стабільним й прогнозованим партнером для бізнесу регіону та здійснюватиме конструктивний діалог з підприємницьким активом у питаннях гармонізації бюджетної політики, а також поліпшення інвестиційного клімату», – відзначає в. о. начальника головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимир Михалчич.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: майже 16 ...
Наступна новина: Росія: ...

КОМЕНТАРІ