Юристи Міндоходів Хмельниччини виграють у судах понад 90 відсотків справ

Юристи Міндоходів Хмельниччини виграють у судах понад 90 відсотків справ

08.05.13 10:16 0 812
За даними управління правової роботи Головного управління Міндоходів в області, у січні-квітні 2013 року судами було розглянуто 752 справи щодо сплати податків, на загальну суму 86,5 мільйона гривень.

З них на користь відомства вирішено 707 справ, що складає більше 94 відсотків від їх загальної кількості. При цьому сума податків, які за судовими рішеннями мають сплатити платники – фігуранти справ, склала майже 56,5 мільйона гривень, або 65 відсотків від оскаржуваних сум.

Таким чином, кількість випадків нарахування працівниками Міндоходів податкових зобов’язань платникам податків, визнаних у судовому порядку неправомірними, істотно зменшилася. Приміром, протягом перших чотирьох місяців минулого року їх було на 11 відсотків більше.

За словами заступника голови Державної податкової служби у Хмельницькій області Сергія Романова, зменшення кількості суперечливих питань між податковими органами та платниками податків є наразі стійкою тенденцією, пов’язаною із вдосконаленням податкового законодавства.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Банк Китаю» ...
Наступна новина: Громадська рада при ...

КОМЕНТАРІ