Борис Клімчук: Ремонтуючи дороги, не варто забувати й про узбіччя

Борис Клімчук: Ремонтуючи дороги, не варто забувати й про узбіччя

08.05.13 09:10 0 860
На черговій оперативній нараді голови облдержадміністрації Бориса Клімчука обговорили хід ремонту волинських доріг. «Вцілому я задоволений роботою. В останній день перед Великоднем наші дорожники використали 500 тонн асфальту, на Волині працює два асфальтні заводи і я впевнений, що найближчим часом відновить виробництво і завод «Луцькавтодору», ми для цього вживаємо всіх заходів. Підрядники в області працюють за сучасними технологіями, тому будемо мати хороший результат», - повідомив Борис Клімчук.

Голова облдержадміністрації подякував усім ремонтним бригадам, які попри негаразди, в тому числі й фінансової, не припиняють роботи: «Я оглядав об’єкти, розмовляв з працівниками, запевнив їх, що ми задіємо усі ресурси й можливості, заробітну плату вони отримуватимуть у повному обсязі», - наголосив він.

Разом з тим, Борис Клімчук підкреслив необхідність паралельно з дорогами відновлювати й реставрувати узбіччя, особливу увагу звертаючи на налагодження систем водовідведення. «Без цього шні ремонти до наступної весни не протримаються. І будемо все з початку робити», - акцентував голова облдержадміністрації.

Аналізуючи ситуацію на комунальних дорогах краю, Борис Клімчук зауважив, що загалом стан справ втішний: «В окремих районах спрацювали відмінно, в інших – на задовільно з мінусом. Але в нас ще є час до провідної неділі, тому варто зосередити зусилля і все таки привести до ладу місцеві під’їзди до церков та кладовищ».

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ