В Луцьку святковий вогник з нагоди 68-ї річниці Перемоги у територіальному центрі

В Луцьку святковий вогник з нагоди 68-ї річниці Перемоги у територіальному центрі

08.05.13 13:10 0 861
У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька відбувся святковий вогник, з нагоди 68-ї річниці Перемоги.

Директор територіального центру соціального обслуговування Галина Шатецька привітала ветеранів зі святом. «Ми раді вас щодень бачити, і особливо напередодні такого великого свята. Ми пам’ятаємо про те, як багато ви зробили, щоб ми мали щасливе сьогодення. Ми шануємо вас, любимо і намагаємося зробити ваше життя комфортнішим», – зазначила вона і разом із заступником директора департаменту соціальної політики Олегом Главацьким вручила продуктові набори, солодощі та сорочки, які допомогли придбати Благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – «Новий Луцьк» та Дитяча місія України.

Для підопічних територіального центру департамент соціальної політики організував святковий обід, а художні колективи створили урочистий настрій. Зокрема вокальний колектив «Вишеньки» Луцького будинку вчителя підготував літературно-музичну композиції за творами, які були написані у фронтові роки. Привітати лучан зі святом прибули і учасники художньої самодіяльності Будинку культури села Сирники Луцького району.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Французькі військові ...
Наступна новина: У День Перемоги в Рівному ...

КОМЕНТАРІ