Волинь: звернення до громадян!

Волинь: звернення до громадян!

08.05.13 10:08 0 935
Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області звертається до громадян з проханням у весняно-літній період бути максимально уважними у поводженні з вогнем.

Зверніть увагу на дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі, особливо у лісових зонах.

Пам’ятайте, що під час перебування у лісі у пожежонебезпечний період категорично заборонено розводити багаття та користуватися іншими джерелами вогню.

Основними причинами пожеж у лісових масивах є необережне, інколи недбало-злочинне, поводження населення з вогнем, а також випалювання рослинності на сільськогосподарських угіддях і вздовж доріг. При цьому порушуються елементарні вимоги лісового і природоохоронного законодавства, ліси та довкілля зазнають величезних втрат. Згідно зі Ст. 77 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правил пожежної безпеки в лісі накладається штраф та зобов’язання відшкодувати збитки, завдані лісовому господарству.

Звертаємося до кожного, хто планує свій відпочинок у лісі: дотримуйтеся правил пожежної безпеки; розпалюйте багаття лише у відведених для цього місцях; залишаючи ліс, загасіть вогонь, не допустіть пожежі в лісі; зрозумійте свою причетність до збереження лісових насаджень для майбутніх поколінь. Бережіть «зелені легені» волинського краю від пожеж!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: з ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ