На Волині за несплату ПДВ розпочато 17 досудових розслідувань

На Волині за несплату ПДВ розпочато 17 досудових розслідувань

08.05.13 17:06 0 991
Волинські підприємства та фірми підозрюють в ухиленні від сплати 23,8 мільйона гривень ПДВ. Такі факти в ході оперативно-розшукових заходів встановили співробітники податкової міліції на Волині. Напрацювання податкових міліціонерів стали підставою для відкриття 17 кримінальних проваджень.

Окрім виявлених фактів ухилення від сплати податків, слідчим відділом ДПС області розпочато 4 досудових розслідування за фактами незаконних заявок на відшкодування ПДВ. Податкові міліціонери встановили, що окремі бізнес-структури безпідставно намагалися отримати 737 тисяч гривень бюджетної компенсації з ПДВ.

У податковій міліції Волині запевняють, що і надалі ефективно працюватимуть на упередження та виявлення фактів заниження сплати ПДВ при здійсненні імпортних операцій.

Нагадаємо, що недопущення фактів незаконного формування податкового кредиту з податку на додану вартість суб’єктами господарювання області як на внутрішньому ринку, так і при здійсненні зовнішньоекономічних операцій визначено як один із пріоритетних напрямків діяльності підрозділів податкової міліції на 2013 рік.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Найгіршою країною для ...

КОМЕНТАРІ